Despre Megan...

Megan Denise Fox s-a nascut la data de 16 Mai 1986 si este o actrita si un model american. Cariera lui Fox in actorie si modeling a inceput dupa ce a castigat mai multe premii la Conventia Americana de Modeling, ce a avut loc in anul 1999, in insula Hilton Head, Carolina de Sud. A devenit celebra dupa ce a jucat in serialul Hope & Faith (2004) si in filmul de actiune Transformers (in 2007).
Fox are origini irlandeze, franceze si nativ-americane. S-a nascut in Oak Ridge, Tennessee, fiind fiica lui Macey, Tonachio, fosta directoare de turism in Roane County, Tennessee, si a lui Frank Fox. Fox a copilarit in apropierea orasului Rockwood, Tennessee. Numele ei adevarat este Megan Denise Foxx, cu doi "X" in numele de familie, dar si l-a schimbat dupa ce a intrat in show business. Are o sora mai mare. Fox a inceput sa studieze actoria si dansul la varsta de cinci ani in Kingston, Tennessee. La varsta de 10 ani s-a mutat in St. Petersburg, Florida, continuandu-si studiile acolo. A absolvit Liceul St. Lucie West din Port St. Lucie.
Primul ei rol a fost intr-unul din filmele surorilor Olsen, Holiday in the Sun. In 2004 a fost remarcata pe marele ecran in filmul Confessions Of A Teenage Drama Queen, alaturi de Lindsay Lohan. A dat lovitura la Hollywood cu rolul Mikaela Banes, in 2007, in filmul Transformers. A aparut in reviste ca: FHM, GQ, Maxim. A fost desemnata "Cea mai sexy femeie din lume in 2008", de catre cititorii FHM.
Warner Bros au ales-o pe Megan s-o inlocuiasca pe Angelina Jolie in continuarea filmului LaraCroft: Tomb Raider, insa Fox a refuzat!A declarat intr-un interviu ca la 18 ani s-a indragostit de o dansatoare de striptease, iar pe 14 mai 2009 a marturisit ca este bisexuala. Megan are 7 tatuaje: o poezie pe cutia toracica (there once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART), o litera chinezeasca pe gat care simbolizeaza puterea, numele iubitului sau, Brian, sub buric, chipul lui Marilyn Monroe pe bratul drept, versul "We will all laugh at gilded butterflies" din Shakespeare pe omoplatul drept, o stea pe glezna, un simbol tribal pe bratul stang, simbolizand iubirea pentru ocean.
In acest moment filmeaza pentru nu mai putin de 5 productii.

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Filme Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Cinema