Megan Fox refuza sa joace in James Bond



Megan Fox a fost prima pe lista actritelor care sa i se alature lui Daniel Craig in noile aventuri ale lui James Bond, dar a refuzat acest rol.

Se pare ca rolul amantei super eroului James Bond nu a atras-o pe actrita, ea a spus “nu” sansei de a fi urmatoarea Bond Girl. Surse apropiate spun ca Megan si-ar fi dorit sa primeasca un rol mai important in acest film si sa nu reprezinte doar obiectul dorintelor agentului secret. Fox crede ca rolul chiar nu ar ajuta-o in cariera. Megan Fox, in varsta de 23 de ani, este constienta ca acest refuz nu este pozitiv pentru cariera ei cinematografica. Un oficial din partea actritei a spus ca totul este un zvon, nu au existat discutii in acest sens, iar Megan este chiar o fana a seriei James Bond.
Pe de altă parte, în acest moment actriţa este ocupată cu alte proiecte. La începutul acestui an, presa a scris că Fox va intra în pielea celebrei She-Hulk. Ea este favorită pentru a interpreta rolul giganticei femei verzi. Va fi o adaptarea pentru marele ecran a benzilor desenate care o au ca protagonistă pe verişoara Incredibilului Hulk.

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Filme Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Cinema